У Львові за жорстоке вбивство двох жінок львів’янина примусово лікуватимуть.

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Так, у Львові ще 1 березня, у квартирі на вулиці Науковій чоловік жорстоко розправився з двома жінками. За версією слідства, 22-річний львів’янин, під час конфлікту із матір’ю та тіткою, завдав обом численні колото-різані рани ножем, внаслідок чого постраждалі померли. Пізніше з'ясувалося, що причиною такого вчинку стала відмова жінок дати зловмиснику гроші.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


У ході проведення судово-психіатричної експертизи виявилось, що фігурант страждає хронічною параноїдною шизофренією, а тому не може та не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Згідно з цим Франківський районний суд Львова, за клопотанням прокурорів, постановив ухвалу про застосування до цієї особи примусових заходів медичного характеру. Тепер львів'янина госпіталізують до психіатричного закладу із суворим наглядом. Наразі ця ухвала може ще бути оскаржена у суді.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай.uа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий