Уже незабаром в Україні відбудуться місцеві вибори. Зараз на крісло мера у Львові претендує все більше і більше кандидатів. Серед них — Ігор Васюник.

Про це Варіантам повідомив народний депутат України Ігор Васюник.

Так, стало відомо, що депутат Ігор Васюник буде цьогоріч балотуватися на виборах. За його словами, це рішення було прийняте за підтримки громадськості.

Ігор Васюник, фото: Варіанти


"Я прийняв рішення про участь у виборах. Три роки я представляю інтереси громади Львова в парламенті. І сьогодні я чудово розумію, що потрібно нашому місту", - повідомив Ігор Васюник.

Одним з основних своїх завдань на посаді мера Васюник виокремив покращення добробуту львів'ян. Тому що у багатьох районах немає роботи, погана інфраструктура. Васюник впевнений, що Львову потрібний новий поштовх до змін.

"Ми повинні думати, як покращити життя мешканця на Сихові, Левандівці, Рясне, в інших мікрорайонах. Немає роботи, незадовільна транспортна інфраструктура, бізнес та пересічні львів'яни гостро відчувають проблему корупції у всіх сферах і багато інших проблем.", - заявив Ігор Васюник.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під львоском міськраді хочуть ліквідувати "Муніципальну варту".

Знай повідомляв, що на Львівщині стали доступнішими сезонні овочі.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни попросили Козицького відновити рух громадського транспорту.