У міській раді Львова хочуть позбутися комунального підприємства «Муніципальна варта», працівники якого підробляли приватною охороною об’єктів.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що депутати Львівської міської ради зареєстрували проєкт ухвали щодо ліквідації ЛКП «Муніципальна варта». Але таке рішення може вплинути на безпеку у місті, адже працівники комунального підприємства щодня пильнують порядок.

Фото: Твоє місто


«Муніципали проводять рейди спільно з районними адміністраціями, допомагають туристам під час різних критичних ситуацій (загублені речі, звернення тощо). Працівники беруть участь в забезпеченні громадського порядку під час масових заходів, супроводжують всі процесії релігійного та тематичного характеру», — зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Зараз, у період карантину працівники «Муніципальної варти» працюють у посиленому режимі, входять до міських моніторингових груп та беруть участь у рейдах, перевіряючи об’єкти торгівлі на дотримання карантинних заходів.

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Садовий втратив півмільярда на паралізованих тролейбусах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.