До губернатора Львівщини вернулися містяни з проханням відновити роботу громадського транспорту задля безпеки пасажирів.

Про це йдеться в оприлюдненому на сторінці спільноти “Варта 1” відеозверненні, яке опублікувала Лана Вострикова.

Так, жителі області звернулися до голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням відновити роботу громадського транспорту. Також львів'яни просять розробити алгоритм дій, які забезпечать безпеку пасажирів під час епідемії.


“Ви продовжуєте карантин і блокуєте роботу міжміського та приміського транспорту, але не пояснюєте яким чином ведеться боротьба з епідемією і як влада області може допомагати своїм мешканцям із доїздом до м.Львова.

Чергове прохання, відновіть роботу громадського транспорту та розробіть алгоритм дій які забезпечать безпеку пасажирів під час епідемії. Також надайте інформацію які приймаються міри у подоланні пандемії в області”, – зазначається у дописі Лани Вострикової у ФБ.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Львівський лікар розкрив жахливу правду про інфекційній лікарні - "...Він схопив мене за руку і запитав: Я вмираю?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко накинувся на киян через вечірки в нічному клубі і "відправив" гуляк в інфекціонку

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові китайський вірус скосив десятки медиків - в справу втрутилася поліція