З приходом літа та тепла на Львівщині знизилася ціна на сезонні овочі.

Про це повідомили в обласному відділі статистики.

Так, стало відомо, що споживчі ціни у Львівській області у травні 2020 року у порівнянні з попереднім місяцем зросли на 0,7%, а загалом в Україні на 0,3%.

Але попри це статисти фіксують у місті Лева падіння цін на сезонні овочі та деякі продукти.

В супермаркеті, фото: youtube
В супермаркеті, фото: youtube


"На 16,9% подешевшали помідори, на 11,2% – огірки, на 9,2% – перець солодкий, на 6,9% – буряк. Ціни на м’ясо птиці знизилися на 5,2%. На 2,6–1,1% подешевшали пшоно, масло вершкове, ковбаси варено-копчені, кондитерські вироби з цукру", – йдеться у повідомленні.

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше У популярному супермаркеті покупець залишився без товару і здоров'я – "Грошей не повернули, а менеджер навіть не..."

Як повідомляв портал Знай.ua , АТБ, Billa, Сільпо - українців зазивали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.

Також Знай.ua пишучи, що У супермаркеті BILLA продукти зеленіють, але не від злості. Тоді проблему зафіксували з твердим сіром.