Комунальне підприємство “Львівелектротранс” нарікає на шалені збитки через карантин.

Про це повідомляє інформаційний портал Depo.Львів.

Так, працівники “Львівелектротрансу” розповіли, що через карантин підприємство стало майже збитковим. Через це воно не спроможне виплатити працівникам зарплатню за червень. А така тенденція надалі може призвести до втрати великої кількості працівників.

Також у підприємстві згадали про роботу під час початку карантину, коли рівень стресу був піковим. Саме це підприємство працювало тоді, коли майже ніхто не виходив на роботу.

тролейбус, скріншот з відео
тролейбус, скріншот з відео


“Склалося так, що нашому підприємству випала місія забезпечити життєдіяльність міста і перевозити людей в час карантину, особливо в перші дні, коли місто було майже пусте. Емоційний стан був дуже важкий. Слава Богу, ми це пережили, жоден з наших працівників не захворів. Ми забезпечили якісну дезінфекцію транспорту, часте миття”, — повідомила водій трамвая, голова незалежної профспілки ЛКП “Львівелектротранс” Наталя Калітовська.

За словами директора ЛКП “Львівелектротранс” Андрія Свищо, за три карантинні місяці підприємство зазнало 47 млн грн збитків.

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.