У Львові почалися карантинні рейди, які проводять правоохоронці та працівники райадміністрацій. За підсумками першого дня таких перевірок, було рекомендовано закрити кілька закладів, які порушували встановлені обмеження. Про це розповіла прес-служба міськради Львова.

Повідомляється, що в результаті перевірок 6 червня, співробітники Держпродспоживчслужби і правоохоронці здійснили перевірку 419 об'єктів на дотримання карантинних обмежень. З них два були рекомендовані до закриття і ще 36 отримали попередження.

У Львові можуть закрити кілька закладів із-за недотримання карантинних вимог / фото: Львівська міськрада

За словами Галини Слічної, заступника міського голови Львова та голови міського штабу з протидії коронавирусу, в магазині сувенірів по вулиці Краківській, 14 відсутній термометр для вимірювання температури, відповідно, працівники та покупці магазину не проходили температурний контроль. Крім цього, порушення були помічені на вулиці Галицькій, 10, де у Мафі з продажу шаурми був відсутній доступ до центрального водопостачання. Закриття цих закладів буде розглядатися комісією ТЕБ та НС.

У Міськраді також повідомили, що рейди проводилися і в громадському транспорті міста. 6 червня були виявлені 36 пасажирів і 5 водіїв без наявності захисних масок. Усім порушникам були зроблені зауваження, однак у мерії нагадують, що маска є головним атрибутом для поїздок у громадському транспорті під час карантину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львові бидло-маршрутник жорстко вилаяв медика і вигнав з транспорту.

Як повідомляв портал Знай.иа львів'яни під вікнами Садового облаштували фітнес-центр.

Також Знай.иа писав, що муніципальна сторожа у Львові підробляє приватними охоронцями, при цьому отримує зарплату з міського бюджету.