Посилення обмежувальних заходів розпочнеться вже з четверга, 2 квітня.

Для усунення поширення коронавірусної інфекції Covid-19 у Львові вводяться додаткові обмежувальний заходи на період карантину. Про це повідомив під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий у середу, 1 квітня.

Посилення обмежувальних заходів розпочнеться з четверга, 2 березня – у Львові вводиться обов'язковий масковий режим, також набуває чинності заборона на пікніки в парках, закриваються всі дитячі майданчики.

маски, фото KHARKIV Today
маски, фото KHARKIV Today

"Щодо роботи супермаркетів і продуктових магазинів. З завтрашнього дня обов'язково заходити тільки в масках. Категорично забороняємо батькам з дітьми гуляти на дитячих майданчиках, тому що це зона ризику", - сказав мер.

Також Садовий оголосив, що з 2 квітня на спортмайданчиках може знаходиться тільки одна людина. Він анонсував посилену роботу поліцейських на час карантину.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На п'ятницю-суботу буде посилена робота "муніципальної варти" і поліції з патрулювання парків, скверів", - заявив Садовий.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео

Для прийняття нових карантинних заходів посприяло рішення Кабінету міністрів про посилення карантину по всій території України: "Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби уряд планує запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину - до 24 квітня 2020 року", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав закон про соцгарантії в умовах карантину, що передбачає документ

Як повідомляє портал «Знай.ua» ″Вовина тисяча″, допомога бізнесу і медпакет - за якими правилами Україна житиме на карантині

Також «Знай.ua» писав, що Україна перейде на примусовий режим "всі в масках" за наказом Зеленського