Сьогодні львів'янин зіткнувся з неприємністю, а саме не зміг заїхати бусиком на кладовище на річницю до родичів.

Про це в соціальній мережі Фейсбук поділився користувач Георгій Георгійович.

"Сокільники цвинтар. Приїхав зранку на річницю до родичів помолитися з родичами а тут адміністрація встановила обмеження для в'їзду тепер пасажирським бусом не проїдеш. Питання до тих хто це придумав-шановні ви рулеткою користуватись вмієте? Поїдьте в будь-який торговий центр Львова і поміряйте висоту згідно норм. Тепер щоб помолитися треба 1км по дочі пройтись",- написано в повідомленні.

Цей пост відразу почав збирати коментарі від інших користувачів соціальній мережі:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Там же стоянка є ,навіщо їхати аж на самий цвинтар?","Ніби була заборона на відвідування кладовищ?", "Касу давай і поїдеш"," Буксировочний трос маєте?)) "," це норма, нажаль (((,буси заїзд платний,,,)))ви на личаківський теж бусом заїжджаєте ", "Виламати н*хер і сказати що це норма... Інакше не дойде"," Ми на збиранці йдемо 1,5 км до могили і нічого, це добре що проїзд по цвинтарю заборонений "," а де саме вказано, що ця алея для того щоб по ній їздити? жодного знаку, який вказував би, що це дорога для автомобілів я там не вгледів, може сфотографуєте та покажете? ?"

Після деяких здивованих коментарів Георгій Геогриевич вирішив все-таки доповнити своє повідомлення коментарем:

"Поясню для всіх обдарованих приїхав з ЛЮДЬМИ НА РІЧНИЦЮ серед них були люди похилого віку і падає сильний дощ. Я під саму могилу не заїду але по центральній алеї яка зроблена для того щоб по ній їздити ходити якщо є машина не обов'язково.",- відповів він коментаторам.

фото: Георгій Георгійович (Фейсбук)
фото: Георгій Георгійович (Фейсбук)

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові знахабнілі будівельники поливають перехожих "дощем" зі сміття - обережно, летить на голову

Як повідомляє портал «Знай.іа» На Волині десятки селян на мотоциклах знесли шлагбаум і прорвалися через кордон, що відбувається

Також «Знай.іа» пишучи, що Вбита горем львів'янка обшукує морги Донбасу в пошуках сина-танкіста, жодних слідів - "Тричі була на місці бою"