Вчора, 22 квітня, львівські кінологи з допомогою службових собак знашли одного з нападників, причетних до вбивства, що сталося близько 10:00 годині того же дня — застрелили 49-річного чоловіка, ймовірно, нелегального валютника. Зловмисники втекли з місця злочину, однак авто, на якому вони пересувалися, зафіксували камери Центру безпеки міста.

Про це пише Варта-1.

За даними камер, сріблястий автомобіль марки “Ford Mondeo” з іноземними номерами (KRA6103C) поїхав у напрямку вул. Пасічна, де потім звернув на вул. Медова Печера, а звідти поїхав у бік лісу.

джерело: Варта-1
джерело: Варта-1

Відтак поліцейські знайшли автомобіль покинутий у лісовому масиві в районі Майорівка. Правоохоронцями було прийнято рішення огородити територію в радіусі 300 метрів, щоб запобігти змішуванню сторонніх запахів, після чого на місце події викликали кінологів, які за допомогою службових собак вийшли на вулицю Голубця де знайшли пораненого, ледь притомного втікача, який стікав кров’ю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Його з двома вогнепальними пораненнями на “швидкій” і в супроводі патрульної поліції було доставлено в лікарню для надання медичної допомоги. Життю чоловіка нічого не загрожує.

Тривають слідчі дії та встановлюються особи трьох інших нападників.

Нагадаємо, що у Львові у середу, 22 квітня близько 10 години на вулиці Академіка Павлова, 6 пролунав постріл. а попередньою інформацією невідомі вистрілили у людину. На місце пригоди прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги. Медики оглянули потерпілого, але їм довелося лише констатувати смерть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розстріляли і дали по газах! У Львові розшукують “Ford Mondeo”, на якому втекла банда підозрюваних убивць

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині розлючений батько розстріляв хлопця своєї доньки - такого зятя нам не треба. Прозріли навіть копи

Також «Знай.uа» писав, що Львів'янки масово скаржаться на домашнє насильство - як захистити себе від тирана