У Львові серед білого дня сталася жахлива НП, на одній з вулиць міста вбили людину.

Про це повідомив керівник "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у Львові у середу, 22 квітня близько 10 години на вулиці Академіка Павлова, 6 пролунав постріл. За попередньою інформацією невідомі вистрілили у людину.

Фото Варта-1


На місце пригоди прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги. Медики оглянули потерпілого, але їм довелося лише констатувати смерть.

Фото Варта-1


Львівські правоохоронці ввели оперативний план "сирена", оскільки злочинці, які здійснили вбивство, можливо, пересуваються на автомобілі "форд мондео". Наразі правоохоронці намагаються розшукати зловмисників, які втекли з місця пригоди.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото Варта-1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем.

Як повідомляв портал Знай.uа, поблизу села Рипнов Буського району Львівської області виявили тіло мертвого чоловіка в річці.

Також портал Знай.uа писав, що на вулиці Моторній, у Львові, в квартирі виявлено два тіла – жінки і чоловіки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.