На Львівщині сталася жахлива НП, батько застрелив хлопця своєї доньки.

Про це повідомив очільник ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 квітня о 19:00 у селищі Східниця, неподалік Бювету відбулося вбивство. За попередньою інформацією відомо, що чоловік застрелив з рушниці хлопця своєї дочки.

На місце пригоди викликали наряд поліції. Вони ретельно оглянули місцевість для встановлення всіх обставин та подій пригоди. Правоохоронці виявили тіло 33-річного місцевого мешканця з вогнепальними пораненнями голови.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Фото Національної поліції

“Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 51-річний житель Східниці. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого старший вистрелив у молодшого з мисливської рушниці, влучивши йому у голову. Внаслідок отриманих поранень чоловік помер на місці події.” – розповіли в поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пустив кулю в груди жінці і вистрибнув з 8 поверху – сімейна трагедія сколихнула всю Україну

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві п'яний коп відкрив стрілянину по сусідові, який посмів "відкрити рот"

Також "Знай.ua" писав, що Дістав пістолет і почав шмаляти" – у Києві зухвалий коп влаштував стрілянину на дорозі