Вчора, 13 квітня, на вулиці Моторній, у Львові, у квартирі виявлено два тіла — жінки та чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомив голова ГО “Варта1” Ігор Зінкевич.

“Вбиті — чоловік та жінка, 1952 та 1953 року народження. Тіла виявила родичка вбитих, невістка, яка й викликала поліцію”, — повідомив кореспондент.

На даний момент, на місці події працює поліція. Обставини з’ясує слідство.

У відділі комунікації поліції у Львівській області додали, що на оперативну лінію “102” надійшов виклик, близько 10.30 год., про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Моторній, у Львові, виявлені тіла чоловіка та жінки без ознак життя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місці події працюють слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особи загиблих — ними виявилась подружня пара, 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадженя за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від десяти до пятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Поліцейські розслідують обставини скоєння злочину, проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення особи (осіб), причетних до скоєння вбивств.

поліцейський, фото: Національна поліція
поліцейський, фото: Національна поліція

вбивство, фото: ГО "Варта-1"
вбивство, фото: ГО "Варта-1"

поліція, фото: ГО "Варта-1"
поліція, фото: ГО "Варта-1"

вбивство, фото: ГО "Варта-1"
вбивство, фото: ГО "Варта-1"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом молодий душогуб вбив пенсіонерку "просто так" та інсценував пограбування, копи похололи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Убивство легендарного рокера зі Львова Дацюка - що відомо про душогуба, який ножем обірвав пісню музиканта

Також «Знай.uа " писав, що Харків'янка всадила ножа чоловікові в голову, жахіття потрапило на відео, - "трохи посварилися"