Українки все частіше стали звертатися до поліції щодо домашнього насильства. Так, Львівщина стала лідером щодо таких звернень до правоохоронців.

Про це у відповідь на запит кореспонденту УНН повідомили у департаменті інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України.

Так, стало відомо, що нині Львівщина на першому місці за кількістю заяв щодо домашнього насильства. Загалом з початку року в Україні зафіксовано понад 50 тисяч заяв щодо домашнього насильства, що вдвічі більше ніж за аналогічний період минулого року - 34 091.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео


Лідером щодо звернень через насильство стала Львівщина, тут правоохоронці зафіксували з початку року 7 637 звернень. Друге місце в цьому рейтингу посіла українська столиця, тут зафіксували 5 836 заяв, на третьому ж місці Одеська область — 4 458.

Також у Миколаївській області зареєстровано 3 700 заяв, у Житомирській області — 3 249 та Дніпропетровській області — 3 187.

Найменша кількість заяв про домашнє насильство у Полтавській області — 424 та по 753 у Закарпатській та Луганській областях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пустив кулю в груди жінці і вистрибнув з 8 поверху – сімейна трагедія сколихнула всю Україну

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві п'яний коп відкрив стрілянину по сусідові, який посмів "відкрити рот"

Також "Знай.ua" писав, що Дістав пістолет і почав шмаляти" – у Києві зухвалий коп влаштував стрілянину на дорозі