Україна вже тиждень перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим у різних регіонах країни ввели деякі обмеження щоб уникнули розповсюдження коронавірусу. Пропонуємо підбірку головних новин від "Знай.uа" про ситуацію з коронавірусом на Львівщині.

коронавірус в Україні, фото: РБК
коронавірус в Україні, фото: РБК

Львівська ОДА прийняла рішення про введення більш суворих карантинних заходів у місті. Мешканців області закликають без потреби не подорожувати та не їздити між населеними пунктами.

Трудове законодавство передбачає право працівника піти у відпустку за свій рахунок на стільки часу, скільки триває карантин.

Львів перейшов у режим підвищеної готовності до надзвичайної ситуації. Хто примусово йде на карантин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У львівських маршрутних таксі дозволять перевозити до 10 людей, а в автобусах, трамваях і тролейбусах – до 20.

Львів поставив надзвичайний стан "на паузу", не час для паніки. В області не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.

На час карантину скасували право безкоштовного проїзду для всіх категорій пільговиків.

Невідомий чоловік у костюмі супер-героя влаштував роздачу медичних масок посеред вулиці.

Продуктові ринки почали працювати у зовсім новому форматі, відповідно до правил, які були прийняті і визначені рішенням на засіданні комісії ТЕБ і НС.

Жителі Львову піддалися масовій паніці і кинулися в магазини скуповувати найнеобхідніші товари.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.