У Львові невідомий чоловік у костюмі супер-героя влаштував роздачу медичних масок посеред вулиці. Відповідний знімок опублікували у спільноті «Сихів-медіа» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що чоловік у костюмі Дедпула роздавав маски переважно літнім людям, та робив це абсолютно безкоштовно. Це справжнє геройство, враховуючи, яким дефіцитом стали маски в Україні з початком карантину.

«На Сихові з’явився супер-герой, який безкоштовно роздає літнім людям маски! Хтось-щось знає, бачив? Поширюйте, щоб ми його знайшли!», - написали автори посту.

Фото: «Сихів-медіа» у Facebook
Фото: «Сихів-медіа» у Facebook
Фото: «Сихів-медіа» у Facebook

«В трамваї їздив, роздавав маски», «Це якийсь депутат "засіває" округ. Судячи з костюму, то з "слуги народу"», «Це не депутат, і не з слуг Зеленського, а проста добра людина, яка робить просто так добро людям, яким так сьогодні потрібно. Молодець, тигр. Так тримати», - сперечаються львів’яни у коментарях до посту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Ще не перевелися справжні люди, які під час такого важкого випробування не собі збільшують дохід а дбають за інших. Здоров’я йому і всім людям хай пошле Бог», «Це так гарно, коли людина допомагає іншим в скрутний час», - зазначають мешканці міста.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.