У маршрутних таксі дозволять перевозити до 10 людей, а в автобусах, трамваях і тролейбусах – до 20.

Через поширення коронавірусу Covid-19 президент України Володимир Зеленський просить уряд зупинити міжміське та міжобласне сполучення і роботу метрополітенів з 12:00 18 березня. Про це він сказав у своєму відеозверненні до українців.

За його словами, 16 березня відбудеться засідання уряду, до якого у президента є низка доручень.

«Міністерству інфраструктури з 12 години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне авіа та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення. Заборонити роботу метрополітенів», – сказав Зеленський.

Міські перевезення можуть працювати у режимі до 10 осіб у маршрутних таксі і у таксі. І до 20 осіб у тролейбусах,автобусах,трамваях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Громадський транспорт Львова
Громадський транспорт Львова

Як розповів керівник міського управління транспорту Львова Орест Олеськів, львів’янам радять утриматись від поїздок у громадському транспорті й більше пересуватися пішки. До того ж у транспорті вмикають загальні аудіоролики про 5 кроків запобігання короновірусу.

«Зараз додатково готуємо ролики в трамваях про прохання не використовувати готівку», – сказав Орест Олеськів.

Про доручення президента, він сказав, що контролювати потрібну кількість пасажирів у громадському транспорті буде дуже складно.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові вирішили закрити всі заклади харчування, ТРЦ, та інші громадські місця, крім продуктових, аптек та АЗС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий посилив у Львові коронавірусний карантин - чи закриють аптеки і магазини та куди краще не потикатися

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поліцію Львова відправили на карантин, вся надія - на совість злочинців

Також «Знай.uа " писав, що Львів перейшов у режим підвищеної готовності через коронавірус - як зміниться життя галичан уже завтра