19 березня, на позаплановому засіданні комісії ТЕБ і НС внесли зміни у роботу та логістику продуктових ринків під час карантину. Про це інформує преслужба ЛМР.

Вчора продуктові ринки почали працювати у зовсім новому форматі, відповідно до правил, які були прийняті і визначені рішенням вчорашнього засідання комісії ТЕБ і НС.

Ринок, фото: Уніан
Ринок, фото: Уніан

"Але, у нас виникло непорозуміння з правоохоронцями, тому ми приймаємо доповнення щодо ринків — це стосується забезпечення окремих входів та виходів. А також дозволено находження одночасно на ринку людей у кількості не більше 10 осіб. Все має бути відлагоджено”, — сказала керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Covid-19 у місті Львові, директорка департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

За словами директорки департаменту економічного розвитку Ірини Кулинич, правоохоронці і департамент регулярно обстежує ринки.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

«Сьогодні ми обстежили всі ринки, а також місця стихійної торгівлі. Патрульна поліція оперативно реагує на наші звернення», — наголосила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На "Барабашово" у Харкові повісили замок - ринок-гігант "пішов на карантин" слідом за всією Україною

Як повідомляє портал «Знай.uа» Закриваються всі магазини - перше місто в Україні перетвориться на Ухань

Також «Знай.uа " писав, що Карантин у Києві? Ні, не чули - спритні бабці розгорнули торгівлю під ногами у містян