Вчора,11 березня у Львівській міській раді у рамках консультацій з громадою було представлено проект рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про встановлення ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» тарифів на ритуальні послуги».

Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Кладовище, фото: find-way.com.ua
Кладовище, фото: find-way.com.ua

Ініціатор проведення консультацій - департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. «Перегляд тарифів на ритуальні послуги зумовила зміна з 1 січня 2020 року законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати – 4723 грн та прожиткового мінімуму для працездатного населення – 2102 грн, що у свою чергу впливає на встановлення посадових окладів і тарифних ставок для робітників, - повідомила під час представлення проекту рішення виконавчого комітету заступниця начальника відділу планування, ціноутворення та житлової політики управління економіки підприємств департаменту житлової політики ЛМР Ірина Колодка. - Ріст тарифів буде не великим, близько 10-ти відсотків».

У секторі громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради передали,що: «Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 16.03.2020».

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові спалахнув магазин смерті: від трун та вінків лишився попіл

Як повідомляє портал «Знай.uа» Не поділили мерця: під Києвом працівники ритуальних служб перестріляли один одного

Також «Знай.uа " писав, що Садовий ховає львів'ян? Активісти розкрили "цвинтарну аферу" мера