Львівські активісти заявляють, що мерія міста встановила монополію на ритуальні послуги.

Про це повідомляє інформаційний портал "Справжня варта".

Львівська громадська активістка Ірина Юзик розповіла, що мерія встановила монополію на ритуальні послуги.

"А ви знаєте, що у Львові, щоб доставити домовину на Голосківське, Янівське та Сихівське кладовище, треба неодмінно замовляти транспорт ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг"? За 1347 гривень вам запропонують старий пазик для труни і десятка рідні, — говорить активістка.

При цьому приватна фірма запропонує для тих же цілей мерседес за 1200 грн. Але річ у тому, що приватну фірму не пустять на саме кладовище.

Ілюстративне фото


"Або витягай труну і далі пішки. Або оплачуй трансферні послуги ЛКП і показуй цю квитанцію на вході – тоді впустять, користуєшся ти тими послугами чи ні. Дехто так і робить – трансфер бере свій, але непотрібні послуги ЛКП оплачує. Ну щоб пропустили", - розповіла пані Ірина.

По словах активісти, якщо ви навіть маєте свій транспорт, то на кладовище вас теж не пустять. Все через те, що пускають лише ті фірми, з якими є договір.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.