У справі проти мера Львова Андрія Садового, якого підозрювали у зловживанні службовим становищем, намітився несподіваний поворот.

Подробиці повідомив адвокат градоначальника Рустан Сидорович, передає Depo.Львів.

Правозахисник заявив, що наразі всі зобов'язання в межах відкритого щодо мера Львова кримінального провадження минули, а прокуратура не зверталася до суду про їх продовження.

Андрій Садовий в суді, фото: Цензор. НЕТ
Андрій Садовий в суді, фото: Цензор. НЕТ

"Стосовно Андрія Садового вже не діє запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Знято також заборону на спілкування зі свідками обставин кримінального провадження", - підкреслив адвокат.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сидорович додав, що в 2017 році справу, в якій фігурує Садовий, було закрито Національним антикорупційним бюро, проте Спеціалізована антикорупційна прокуратура скасувала це рішення.

Варто нагадати, що Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду замінила заставу меру Львова Андрію Садовому на особисте зобов'язання. САП повідомила меру Львова Андрію Садовому про підозру у зловживанні владою і службовим становищем.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.