У середу, 27 листопада, у Київському Вищому антикорупційному суді обирають міру запобіжного заходу меру Львова Андрію Садовому.

Андрій Садовий, мер Львова, фото Google
Андрій Садовий, мер Львова, фото Google

Про це повідомляють українські ЗМІ із зали суду.

У повідомленні підкреслюють, що Садовий сподівається на сприятливий результат справи та наголошує, що не володіє достатньою сумою для внесення застави.

"У нас у сім'ї таких грошей немає", — повідомив Садовий журналістам перед початком судового слухання у Києві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами градоначальника Львова, він хотів б, щоб суд відмовив прокуратурі у задоволенні провадження.

"Воно не має під собою жодного раціонального сенсу. Щоб ви зрозуміли, цій справі вже десь три з половиною роки і буквально кілька місяців тому колеги з НАБУ говорили, що це безперспективно — вони розуміють, що це був замовний процес, не дати Садовому збудувати у Львові потужний індустріальний парк. А те, що зараз очевидно, що йде по накатаній, або хто-то це використовує", — вважає мер.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Я поважаю нашу правоохоронну систему і я сподіваюся, що сьогодні суд прийме об'єктивне рішення. Я оптиміст. Будемо боротися", — резюмував мер Львова.

Варто нагадати, що сторона звинувачення має намір клопотати про заставу для Садового у розмірі 50 млн гривень.

Нагадаємо, 27 листопада, у Києві Вищим антикорупційним судом має бути ухвалено рішення щодо запобіжного заходу меру Львова Андрію Садовому.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.