В Львові вранці 14 січня стався вельми незвичайний випадок – лікар не захотіла приймати у себе жінку, у якої був талон на перший прийом, тому що на свято Маланки "треба першим чоловіка пустити в кабінет".

Історією поділився львівський журналіст Отар Довженко, передає 032.ua. За його словами, випадок стався у поліклініці 4-ї міської клінічної лікарні на вулиці Стецька.

Черга в лікарні, Херсон Онлайн
Черга в лікарні, Херсон Онлайн

"Сімейний лікар у поліклініці щойно відмовилася брати людину, у якої був талончик на ранній час, тому що "нам треба першим чоловіка пустити в кабінет". Пацієнти слухняно пропустили вперед чоловіка з більш пізнім талончиком”, - розповів журналіст.

Довженко уточнив, що не знає прізвища лікаря, оскільки чекав у черзі під іншим кабінетом і просто став свідком цього безглуздого випадку. Відомо тільки, що це була чергу в кабінет №27, на двері якого два прізвища.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З огяду на суспільний резонанс навколо новини про традиції свята Маланки у одній з львівських лікарень, пропонуємо вам взяти участь в опитуванні та відповісти, чи варто впускати чоловіка першим в хату 14 січня.

Geplaatst door 032.ua - сайт мiста Львова op Dinsdag 14 januari 2020

До речі, на Старий новий рік, який відзначається в Україні 14 січня, за традицією першим засівати дім має виключно чоловік. При цьому жінкам нібито взагалі брати участь у цьому не можна.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці затримали головного лісника області за хабарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові "добивають" ув'язнених: лікарняний хоррор показали страшними фото.

Також портал Знай.uа писав, що львів'яни вимагають заборонити кінні екіпажі заради людей і тварин.