Вищий антикорупційний суд (ВАКС) проведе засідання у справі мера Львова Андрія Садового, якому напередодні вручили підозру, не раніше понеділка, 25 листопада.

Андрій Садовий, мер Львова, фото Google
Андрій Садовий, мер Львова, фото Google

Про це повідомили у ВАКС​​​​​​.

У суді зазначили, що бачили повідомлення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про те, що клопотання про обрання запобіжного заходу Садовому вже направили до ВАКС, де і будуть вирішувати подальшу долю градоначальника Львова.

"Станом на зараз у ВАКС досі не отримали ці клопотання. Можливо, вони ще оформляли. Навіть якщо ми сьогодні отримаємо, суд, ймовірно, відбудеться вже наступного тижня, можливо в понеділок", – припускають в суді.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.