У четвер, 21 листопада, спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Андрій Садовий, мер Львова
Андрій Садовий, мер Львова

Про це сам градоначальник повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно прокурори Холодницького вручили мені повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора – компанію CTP. Ми від цієї компанії за землю отримали 54 млн грн. Було поле, де корови паслися. На цьому полі компанія має збудувати індустріальний парк. Починаючи з 2015-2016 років і далі – блокування зі всіх сторін. На рівні влади держави, генеральної прокуратури... За той час компанія CTP збудувала парки в Румунії, в інших країнах. Це третій за об'ємом інвестор, який інвестує в промислове майно. Вони мають намір створити тут у Львові три тисячі нових робочих місць. З того часу, з 2016 року, прокурори їздять, досліджують. Земля стоїть. Отакі реалії нашого часу, будемо боротися і будемо перемагати", - зазначив Садовий.

За словами джерела журналістів УП, землю Садовий видав в області, при цьому парк мав би бути у місті.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Правоохоронці мають висновок Держаудитслужби, висновок експерта, покази свідків, які навіть звільнились з роботи, щоб не підписувати незаконні рішення", - заявило джерело.

«Привіт» від Холодницького. Щойно прокурори САП вручили підозру. Розпочинаємо захист.

Geplaatst door Андрій Садовий op Donderdag 21 november 2019

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: містяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.