Як повідомив очільник міста Лева Андрій Садовий, у дошкільних закладах навчання, школах, лікарнях та поліклініках міста від сьогодні, 7 жовтня, стане тепло. Але про загальний старт опалювального сезону для мешканців Львова у мерії поки що не називають точних дат.

Як відомо, загальним правилом для початку отоплення помешкань містян є стала температура протягом трьох днів менше 8 градусів за Цельсієм.

Андрій Садовий проінформував, що тепломережі повністю готові до старту опалювального сезону, але, через потепління, яке прийде у область найближчим часом, тепло у квартирах містян поки що не буде. Очільник міста також пояснює відстрочку необхідністю платити за теплопостачання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли отримають тепло львів’яни? Ви ж розумієте, це кожен день треба платити, а післязавтра вже йде потепління – ми будемо моніторити ситуацію, якщо є потреба, тепло можна подати негайно. Система працює достатньо злагоджено, готовність 100%. Звісно, можуть бути різні надзвичайні ситуації, але то все вирішується дуже швидко. Діти мають бути у теплі і ті, хто лікується у медзакладах. Це питання здорового глузду",- наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що Андрій Садовий повідомив про старт опалювального сезону в дитячих садках, школах та лікарнях

Як повідомляв портал Знай.ua, на Вінниччині три теплопостачальника саботують початок опалювального сезону через несплату боргів.

Також Знай.ua писав про те, що деякі міста Львівщини можуть залишитися без опалення