У Львові підвищать ціну на проїзд в електротранспорті, і станеться це вже дуже скоро.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на повідомлення заступника директора міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

У Львові підвищать ціну на проїзд у електротранспорті

За словами чиновника, таке рішення будуть обговорювати на громадських слуханнях, однак перспектива видається більш ніж реальною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стала відома причина "цінового удару" по львів'янах. Так чиновник наголосив, що вартість проїзду потрібно підвищити, оскільки вартість електроенергії зросла на 30%, а також підвищили зарплату для працівників “Львівелектротрансу”.

Неприємне для львів'ян ноу-хау можуть запровадити вже в грудні

У Садового пропонують вартість разової поїздки в електротранспорті 6 гривень, квиток, придбаний у водія – 7 гривень. Проїзний талон на півтори години із можливістю пересадки – 8 гривень, а місячний абонемент коштував 200 гривень.

Якщо на громадських слуханнях рішення про підвищення цін на проїзд у транспорті підтримають, вартість зросте до 6 гривень вже з грудня цього року.

Нагадаємо, що знайдені на Львівщині останки людей відправили на експертизу

Як повідомляв портал Знай.ua, архітектурну споруду XVII століття продали за 30 тисяч гривень дніпровському підприємцю

Також Знай.ua писав про те, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті