25 вересня на засіданні Кабінету Міністрів України були погоджені кандидатури заступників голови Львівської обласної державної адміністрації Тараса Греня та Івана Собка, які публікували свої декларації на сайті НАЗК.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський уже має двох заступників. Це - 33-річний Василь Лозинський та 28-річний Юрій Холод. Тепер до списку помічників Мальського додалися 44-річний Тарас Грень, який до цього обіймав посаду керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області, та 35-річний Іван Собко, депутат Львівської обласної ради від "Самопомочі".

Головною роботою Івана Собка було керівництво відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тарас Грень зарекомендував себе, працюючи керівником юридичного відділу Львівської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що львівський підприємець Юрій Холод приступиь до роботи в якості заступника Саркіяна Мальського

Як повідомляв портал Знай.ua, уся Львівська область поде розділена на шість районів - Львівський, Дрогобицький, Золочівський, Червоноградський, Стрийський та Самбірський.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові призначили нового заступника голови Львівської ОДА