Стало відомо, що старовинну архітектурну пам'ятку Львівщини продали з молотка 15 жовтня. Мова йде про колишній костел у Магерові. Будівля знайшла свого господаря лише на третьому аукціоні з продажу старовинної споруди.

На сайті Prozorro стало відомо про ім'я новоспеченого власника. Ним став приватний підприємець Сергій Соболь, який мешкає у місті Дніпро. Сума, яку запропонував пан Сергій, становить 30 тис. 285 грн. 10 коп. відповідно.

На офіційних торгах головними конкурентами дніпровського підприємця були Благодійний фонд "Спадщина УА" та підприємиця Шеховцова Світлана Олександрівна, які запропонували відповідно 16 тисяч та 25 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Профільною діяльністю Сергія Соболя є оптова реалізація квітів та рослин, також підприємець займається наданням інших допоміжних комерційних послуг, іншими видами роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах, роздрібною торгівлею квітами, рослинами, насіннями, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах, роздрібною торгівлею з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування, наданням інших інформаційних послуг.

Нагадаємо, що міністерство фінансів України у вівторок, 15 жовтня, залучило 1,15 млрд гривень на аукціонах з продажу облігацій внутрішньої державної позики.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі 19 жовтня на території Дачі Анатри відбудеться благодійний обід, кошти якого підуть на реконструкцію старовинної будівлі.

Також Знай.ua писав про те, що речі Кіта Флінта виставлять на продаж