Мер Львова Андрій Садовий виступив проти передачі львівського аеропорту в концесію.

Про свою незгоду з планами уряду він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Заяву щодо пердачі аеропорту у Львові та ще трьох у інших міста повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

В свою чергу Андрій Садовий зазначив, що львівський аеропорт є стратегічним об'єктом критичної інфраструктури:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це військово-цивільний аеропорт, яким користується Яворівський полігон, який є найбільшим військовим полігоном України і одним з найбільших в Європі. Концесія об'єктів критичної інфраструктури в умовах війни межує з державною зрадою. Враховуючи ситуацію в Україні і агресію з боку Російської Федерації, сьогодні ніхто не може гарантувати, хто стане кінцевим власником аеропорту", - написав він.

Нещодавно на полях Економічного форуму в Маріуполі міністр інфраструктури заявив про можливість концесії міжнародного...

Geplaatst door Андрій Садовий op Donderdag 31 oktober 2019

Також мер Львова заявив, що якщо для держави це тягар, то він переконаний, що громада міста готова підтримати передачу аеропорту з державної у комунальну власність. Тому що без міжнародного аеропорту у Львова немає майбутнього.

Нагадаємо, що рішенням Львівської міської ради на засіданні, яке відбулось 9 жовтня, було скасоване використання тварин у львівському цирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова прагнуть лікувати тварин, які постраждали через жорстоке поводження людей

Також Знай.ua писав про те, що про загальний старт опалювального сезону для мешканців Львова у мерії поки що не називають точних дат.