У Львові підняли питання про жорстоке поводження з тваринами у цирках та дельфінаріях. Сьогодні, 9 жовтня, рішенням Львівської міської ради було заборонене іх використання у циркових шоу.

Поряд з цим підняли і проблему реабілітації тварин післяжорсткого поводження людей з ними.

У мерії міста Львів запланували створити у регіональному ландшафтному парку "Знесіння" реабілітаційний центр для тварин, робота якого буде напрвлена на піклування тварин, що опинилися у полоні людської жорстокості.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Очільник Львова Андрій Садовий повідомив, що у притулку для тварин, що знаходиться в парку, вже перебувають понад 200 врятованих "братів наших менших".

Також мер наголосив, що це проблема загальнодержавного рівня, про яку треба говорити і у інших міських рад України.

"Це питання потребує великої праці змін законодавства. Ми повинні бути людьми, і повинні бути гуманними до тварин. Те, що ми бачимо у цирках і дельфінаріях – це знущання над тваринами, вони не можуть себе захистити",- прокоментував Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у Харкові помітили неадекватного чоловіка, який тягав маленьке левеня по Кінному ринку.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловіка, який жорстоко вбив кота на очах у дітей, ув'язнили на 5 років з іспитовим терміном, він завів собі нову жертву.

Також Знай.ua писав про те, що в 21 сторіччі людина в здоровому глузді не має морального права допускати жорстоке поводження та знущання над тваринами