Мер Львова заявив, що Том Круз, який нещодавно завітав в гості до міста Лева ще точно повернеться в Україну. Також від міського голови пролунала заява, що після чергового візіту актора у голівудському фільму з"явиться Львів.

Крім того, вже було ухвалено рішення, що наступний рік для Львова стане роком культури, розповів Андрій Садовий.

Андрій Садовий

"Ми маємо на це 116 мільйонів гривень. Їх ми отримали від продажу приміщення, яке не використовувалося. Ми ці гроші вирішили у наступному році додатково скерувати в культуру. Зараз ми очікуємо від людей різні пропозиції, на що краще ці гроші витратити" – розповів мер Львова.

Андрій Садовий

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Садовий ще раз наголосив, що бюджет міста повинен також вкладатися в розвиток культури міста. Адже якби такого плану притримувалися в Криму чи Донецьку там ніколи б не було російського солдата.

Нагадаємо, що рішенням Львівської міської ради на засіданні, яке відбулось 9 жовтня, було скасоване використання тварин у львівському цирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова прагнуть лікувати тварин, які постраждали через жорстоке поводження людей

Також Знай.ua писав про те, що про загальний старт опалювального сезону для мешканців Львова у мерії поки що не називають точних дат.