Львів'яни, які мають дітей, вже котрий рік томляться в нескінченних чергах в дитячі садочки міста, які через перенасичення не можуть прийняти в свої стіни усіх малюків міста. Звичайно, містяни вирішують проблеми через гаманець, але за влаштування дитини в дитячий навчальний заклад потрібна досить кругленька сума.

Жителі Львова б'ють на сполох, адже міська влада залишається байдужою до вирішення такого важливого та наболілого питання як брак дитячих садочків. Єдине, чим прикриваються чиновники, це - нескінченні піар-акції, які не спрямовані в корінь проблеми.

Очільник Львова Андрій Садовий запевняє, що садочків у місті стало більше, але це така хитрість від мера, у якій криється заборона примати у дошкільні заклади дітей без львівської прописки та примусове зобов'язання забудовників зводити приватні дитячі садочки. Відомо, що вартість навчання у приватників захмарна і дорівнює середній зарплаті у Львові.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про це висловились і обурені мешканці, які розповіли, що деякі діти мусили сидіти вдома через небачені суми хабару, озвучені керівництвом закладів. Одна з жительок заявила, що Садовому вже дійсно пора на пенсію. Садочки в занедбаному стані та передаються в приватну власність.

Львів'яни говорять, що звертатися до територіальної влади немає сенсу і не в їхніх інтересах йти на зустріч маленьким громадянам.

Нагадаємо, що у мерії Львова чекають найкращих ідей культурних заходів на 2020 рік

Як повідомляв портал Знай.ua, злодій з Нововолинська обікрав дитячий садок №6 "Журавлик", потрапивши до кімнат через вікно на першому поверсі.

Також Знай.ua писав про те, що у львівських дитячих садочках та школах вимкнули опалення, винні термометри