У львівських дитячих садочках та школах, а також у лікарнях вимкнули опалення, через потепління на вулиці. Як повідомила заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань, Галина Слічна, синоптики прогнозують потепління до +20 градусів, тому від сьогодні подача тепла до бюджетних установ припиняється.

Варто заначити, що опалювальний сезон у лікарнях, та шкільних, дошкільних установах розпочався у Львові 4 жовтня.

Водночас у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР зазначають, що до бюджетних установ міста, які зробили раніше заявку, опалення подаватимуть. А регулювати рівень опалення зможуть самі установи. Серед тих, хто опалення отримує -244 установи гуманітарного спрямування, серед яких школи, садки, лікарні та заклади культури Львова — вже отримують опалення. Заявки від керівників таких закладів надходять і надалі, тож кількість установ, де увімкнули опалення, постійно збільшується.

Нагадаємо, що опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньоденна температура впродовж трьох днів становить нижче +8 градусів.

За даними Знай.ua, осінні канікули в 2019 році триватимуть тиждень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як передавав Знай.ua, Зеленський попередив українців про загрозу зриву опалювального сезону.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Києві різко "передумали" вмикати опалення.