Маленькі львів'яни зможуть в теплі та комфорті гратися протягом холодних осінніх днів у дошкільних закладах міста, адже, починаючи від сьогодні, у Львові стартує опалювальний сезон.

Також осторонь не залишаться і учні шкіл та пацієнти медичних закладів Львова.

Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук мер міста Львів Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Від сьогодні усі садочки, школи, лікарні та поліклініки Львова отримали тепло. Далі рішення безпосередньо за керівниками. Якщо у вашому закладі холодно, звертайтесь на Гарячу лінію міста – 1580, або в Адміністрацію міського голови, тел. 0322 97 59 05",- пише Андрій Садовий.

Сезон опалення у місті розпочався сьогодні, 7 жовтня. Адже за вікном львів'ян спостерігається різке зниження температури. Тепло в закладах, де перебувають діти протягом майже цілого дня, попередить низку сезонних захворювань, якими загрожує переолодження для дитячого організму.

Нагадаємо, що жителі Нового Роздолу на Львівщині вимагають початку опалювального сезону

Як повідомляв портал Знай.ua, українці вигадують нові способи, як не залишитися без пільги

Також Знай.ua писав про те, що українців чекають серйозні зміни в цю зиму