Працівники Львівського залізничного вокзалу вирішили покращити умови військовослужбовцям, які змушені чекати своїх потягів протягом довгих годин. З цією метою у приміщені вокзалу відремонтували окремий зал.

"Укрзалізниця" вирішила подбати про українських військових та відкрила оновлений зал очікування на головному залізничному вокзалі у Львові йта Одесі.

Оновлений зал очікування обладнано з турботою про комфорт військовослужбовців: тут оформили кімнату для прийому їжі, обладнали санвузли та душ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Крім того, військові можуть скористатися пральною машиною, прасувальною дошкою з праскою, сушаркою для білизни, кавоваркою та чайником.

Стало відомо, що керівництво Укрзалізниці відкрило зал очікування для військовослужбовців (учасників ООС) у Києві.

Невдовзі аналогічні зали відкриють свої двері у Дніпрі, Харкові та Миколаєві.

Нагадаємо, що у Львові триває реставрація маловідомого собору, який був за радянських часів жіночою в’язницею

Як повідомляв портал Знай.ua, аби перейнятися проблемами хворих, мер запросив провести засідання в психлікарні

Також Знай.ua писав про те, що з нагоди свят на Львівщині триватимуть Літургії за захисників Вітчизни, повідомляють у Львівській ОДА.