Аби перейнятися проблемами хворих, мер Львова Андрій Садовий запросив депутатів Львівської облради провести засідання в обласній психлікарні. На думку мера, це дозволить відчути проблеми хворих людей та лікарів.

На сторінці у Facebook у дописі, який стосувався благодійного концерту,який проходив на території медустанови Андрій Садовий написав:

"Пропоную депутатам Львівської обласної ради провести виїзне засідання у Львівській обласній психіатричній лікарні. Щоб генерувати круті і корисні ідеї, необхідно розуміти реальний стан речей".

Сьогодні організували чудове свято для пацієнтів психіатричної лікарні. Музиканти «INSO-Львів» зіграли геніальні твори...

Geplaatst door Андрій Садовий op Donderdag 10 oktober 2019

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На думку мера, лікарня повинна бути місцем "гідності та поваги до людини", проте зараз, вважає Садовий, "люди там не забезпечені самим необхідний". Провівши там засідання, депутати краще зрозуміють потреба лікарів та пацієнтів.

У обласній раді пропозицію Садового наразі жодним чином не прокоментували.

Як повідомляв Знай.ua, у Львові вдихнуть життя у найстаріший кінотеатр.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Садовий переплутав гривню з рублем.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Садовий дав добро Козловському на будівництво готелю в центрі Львова