Прекрасна половина людства може проявляти характер і досягати успіхів навіть у суто чоловічому серидовищі. Як бути одночасно жінкою з твердим характером, люблячою дружиною та турботливою матусею, знає Тетяна Науменко – заступник комбата з морально-психологічного забезпечення 24-ї окремої механізованої бригади та перша в країні офіцерка Збройних сил України.

Свій шлях Тетяна розпочинала як волонтерка на Сході держави. Тут вона від самого початку війни.

Тетяна розповідає, що досягти певних результатів жінці у виключно чоловічому серидовищі - досить важка праця. Вимоги до жінки у три рази вище, аніж до представника сильної статі. Зайняти певне місце можна лише через самодисципліну, самоорганізацію та витривалість.

На фронті у Теяни Науменко народилася донечка: півторарічна Софійка. Жінка має надію, що дитина буде майбутнім Міністром оборони.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Звичайно, поєднувати службу і виховання дочки – важкувато, але намагаємося докласти максимум зусиль, щоб вона ні в чому не потребувала. І, відповідно, зростала здоровою на радість батькам і на радість дідуся з бабусею",- говорить Анатолій Самброс, чоловік Тетяни, командир 24-ї окремої механізованої бригади.

Родина має намір поїхати до Львова, коли бойові дії закінчаться. Адже дитина підростає і скоро має йти до школи. Серце Галичини дуже приваблює сім'ю своїм колоритом та атмосферою.

Нагадаємо, що неділя видалась досить плідною на події соціальні і політичні

Як повідомляв портал Знай.ua, День Захисника України в 2019 році: кращі приклади привітань в прозі.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві відбулася гучна прем'єра "Захара Беркута" - історичного екшену з іноземними акторами у головних ролях