Львівська красуні, 33-річна Ганна Гаврилів готується підкорити конкурс краси "Miss Summer International 2019". Престижний захід відбуватиметься у столиці Філіппін, місті Манила, наприкінці листопада.

На конкурс приїдуть красуні з усього світу, українок придставлятиме експертка та громадська діячка у сфері збереження культурної спадщини.

Зі слів Ганни Гаврилів, темою конкурсу буде насильство проти жінок. Кожна учасниця готуватиме доповідь з цього питання.

Як повідомляє інформаційний портал Galnet, особливістю цього конкурсу буде вихід у стилізованому або автентичному національному вбранні.

Ганна у цьому році зайняла друге місце у конкурсі Місіс Східна Європа, який відбувся у Львові, це дало можливість стати конкурсанткою у світовому конкурсі краси.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналістам стало відомо, що Ганна переймається долею старовинних заміків Львівщини. Наразі, під її опікою рятування Поморянського замку-палацу, який є унікальною пам’яткою селища Поморяни Золочівського району.

За даними Знай.ua, найгарніша мама: львів'янці одягли корону у серці Європи, - яка леді.

Як передавав Знай.ua, львівські депутатки "Голосу" зважилися на відчайдушний крок під носом у Вакарчука.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у львівському парку створять реабілітаційний центр для тварин.