У номінації "Мама Європи 2019" у конкурсі "Місіс Європи" перемогу отримала львів’янка Наталія Тропак. На своїй фейсбк-сторінці яскраву новину повідомила директорка конкурсу краси "Місіс Східна Європа", Уляна Оксенюк.

Щиро вітаю з перемогою та здобутим високим титулом "Mrs. Europe 2019" Milla Karpikova та Natalie Tropak , яку...

Geplaatst door Уляна Оксенюк op Dinsdag 8 oktober 2019

Конкурс проводився у Іспанії, на острові Гран-Канарія. Титул "Місіс Європи" виборола представниця Естонії Мілла Карпікова.

Наталя Тропак поділилася думками, після отримання нагороди. Вонf пише на своїй фейсбук-сторінці:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мій простий секрет - бути собою, насолоджуватися моментом і бути вдячною. Віра в Бога, Його добру волю для мого життя, підтримка і любов моєї сім'ї, рідних мені людей, людей близьких - це те, що дає мир і крила)) особлива подяка моєму чоловіку, який дуже дуже дуже підтримував мене весь цей період, і нашим дітям, які вірили в мене)) батькам - за усе"

За словами Наталі, материнство - це благодать і особлива нагорода. Жінка вважає, що бути мамою це мати величезний потенціал, і все залежить від сприйняття, адже материнство, на думку "найгарнішої мами" це безмежне поле для розвитку.

За даними Знай.ua, львів'янка стала найкрасивішою мамою Європи.

Як передавав Знай.ua, дружина Узєлкова розповіла реальні причини розлучення.

Крім того, Знай.ua писав про те, що найгарніша дівчинка світу підтримала 10YearsChallenge.