37-річна львів'янка Наталія Тропак стала титулованою красунею на міжнародному конкурсі "Місіс Європа-2019". Вона дістала першість серед європейок у номінації "Мама Європи" - "Mrs. Mother of Europe-2019".

У свої 37 років жінка встигла стати матір'ю чотирьох дітей, які щодня надихають Наталію та являються головним пріорітетом у її житті. Наталія займається вихованням та духовним розвитком своїх малих "натхненників", водночас не забуваючи і про свої вподобання. Головним хобі для жінки є СММ та фотографія.

"Материнство змінило мене: зміцнило, зробило і сильніше і впевненіше, і більш скромною", - говорить найгарніша мама Європи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вона також розповіла, що навчилась поєднувати в собі роль жінки і матері, що їй, без сумніву, вдається з блиском.

Конкурс Місіс Європа-2019 проходив на іспанському острові Гран-Канарія з 3 по 7 жовтня. У ньому брали участь 24 красуні – найдостойніші заміжні жінки з різних країн Старого Світу. У більшості з них мінімум троє дітей.

Нагадаємо, що "Міс Україна 2019" показала в мережі нове фото і заговорила про серйозну підготовку до всесвітнього конкурсу

Як повідомляв портал Знай.ua, фінал конкурсу відбудеться 24 жовтня в "Fairmont Grand Hotel"

Також Знай.ua писав про те, що Данилко зізнався, з чого зроблені груди Вєрки Сердючки