Поміж львівських народнихдепутатів постало питання про кумівство та хабарництво, яке викликане"дивним" збігом обставин. Виявляється що в депутатській фракції “Голос” помічником народної депутатки Галини Васильченко став Андрій Рущак, який є чоловіком іншої народної депутатки Наталії Піпи, помічником якої працює Сергій Васильченко.

Чоловіки вказаних народних обранець працюють на безкоштовній основі, тобто на громадських засадах. Жодних коштів з бюджету вони не отримують.

Обидві депутатки коментуюють цю ситуацію як обурливий збіг, який, на їхню думку, неочікувано призвів до резонансу. Наталія Піпа та Сергій Васильченко познайомились на програмі Good Governance в УКУ й лише потім вони всі разом почали працювати та товаришувати в "Українській галицькій партії".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Андрій Рущак, Наталчин чоловік, ще з часів виборів 2015 року є партійцем “Української галицької партії”. Коли я стала головою міської організації, то Наталка в мене була заступником. Рущак був у раді міської організації. Ми працювали над темою податкового законодавства. То він мені організовував зустрічі з IT-середовищами, різні заходи, бо він же сам ITшник”,- пояснює Галина Васильченко.

Також вона додала, що її чоловік, вона , Наталія Піпа та Андрій Рущак разом працювали ще у рамках проектів "Кращого Сихова".

Наталія Піпа також зазначила, що навіть не підозрювала, що це питання фігуруватиме як "кумівство". Адже всі вони знають один одного давно і така співпраця є просто логічною.

Нагадаємо, що 10 народних обранців із Прикарпаття зареєстрували 27 помічників

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпечне захоплення закінчилося для чоловіка загибеллю

Також Знай.ua писав про те, що черговий скандал, до якого причетні “Слуги народу”, назріває у Верховній Раді.