Багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту. Адже, як повідомила громадська організація "Зручне місто", на площі Петрушевича і на вулиці Руставелі змінили конфігурацію тролейбусної контактної мережі.

Згідно зі змінами відтепер тролейбуси, які рухаються в бік до Стрийського ринку будуть мати спільну зупинку з автобусами на виділеній смузі на Руставелі.

Рухаючись "в бік Зеленої, на жаль, популярну зупинку тролейбуси будуть минати площею Петрушевича, що зменшить прибутки",- наголосили в громадській організації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто зазначити, що зміни торкнулися тролейбусів №24 і 31. Зупинку на вул. Шота Руставелі у бік вул. Стрийської перенесли від буд. №8а до будинку №6. Зупинка навпроти – залишилась. Також тролейбуси тепер зупиняються на Зеленій біля буд. №11.

Нагадаємо, що у селищі Славське на Львівщині планують реконструювати декілька вулиць

Як повідомляв портал Знай.ua, горе-"зачепер" катався на тролейбусі в грозу

Також Знай.ua писав про те, що у Львові призупинять рух деяких тролейбусів через ремонт