Багатьом львів'янам цими вихідними не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту, адже, як повідомила прес-служба Львівської міської ради, 5 та 6 жовтня електротранспорт міста припинить деякі рейси через проведення реконструкцій.

ЛКП "Львівелектротранс" попереджує містян про зміни в графіках курсування деяких тролейбусів на цих вихідних.

5 жовтня буде проводитися реконструкція та монтаж контактної мережі на відрізку площа Петрушевича - вулиця Шота Руставелі. Тролейбуси № 24 та № 31, які зазвичай рухаються цим маршрутом, на час проведення ремонту курсувати не будуть. У ЛКП "Львівелектротранс"проінформували, що 6 жовтня рух тролейбусів відповідно до розкладу відновлять.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

У неділю, 6 жовтня, у зв'язку із проведенням загальноміської молитовної ходи Вервиці в центральній частині міста рух електротранспорту може мати ситуативні зміни.

Нагадаємо, що жетони з київської підземки остаточно зникнуть вже в листопаді.

Як повідомляв портал Знай.ua, до кінця року у Львові встановлять валідатори

Також Знай.ua писав про те, що у листопаді цього року львів'яни почнуть їздити новими тролейбусами