Жителям Славська, що на Львівщині, наступного року випаде можливість їздити відремонтованими дорогами, питанням про які наразі займається Славська селищна рада.

На антикорупційному сайті "Наші Гроші.Львів" з'явилась інформація про оновлення дорожнього покриття у селі Славське Сколівського району. Як повідомляють на сайті, селищна рада Славського підписала п'ять договорів про оновлення та будівництво дорожньої інфраструктури на загальну суму 70,6 млн грн.

Так, у Славському заплановане будівництво велодоріжки протяжністю 6,8 кілометра від головного вокзалу до гірськолижного курорту "Захар Беркут". Це оновлення вимагає 28,3 мільйони гривень. Підряднком, який буде займатися виконанням робіт, обрали ПП "Альфабудсервіс".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Таке оновлення буде, безперечно, покращувати життя місцевих жителів та туристів, які приїздять до гірськолижного курорту. Будівництво велодоріжки заплановане в рамках проекту "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині", кошти на яке виділять Євросоюз, Львівська обласна рада та Славська селищна рада.

Також у курортному селищі відбудеться капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Августина Волошина, який буде коштувати 21,2 мільйони гривень, впродовж якого оновлять дорогу, комунікації. Також тут планують встановити поручні та дорожні знаки.

Також буде реконструйована центральна частина вулиці Андрея Шептицього. Роботи має оплатити ФОП Ігор Іванишин, вартість реконструкції складе 13,6 мільйонів гривень.

Також під ремонт потрапили вулиці Маркіяна Шашкевича та Івана Франка. На їх відновлення виділять 4 мільйони та 3,4 мільйони гривень відповідно.

Нагадаємо, що в проекті заплановано зробити пішохідні доріжки, встановлення ігрових майданчиків, лавок, облаштувати спортивну зону та озеленити.

Як повідомляв портал Знай.ua, у листопаді цього року львів'яни почнуть їздити новими тролейбусами

Також Знай.ua писав про те, що власником нового Rolls-Royce Cullinan є відомий львівський бізнесмен