У листопаді на львів'ян, які щодня добираються на роботу переповненим громадським транспортом, чекає подарунок: в роботу запустять 10 новеньких тролейбусів "Еталон", які закупила Львівська міська рада.

Мова йде про тролейбуси, які закупили для містян у кредит. Торги по закупівлі транспортних засобів провели ще минулого року у листопаді. Тоді Львівська міська рада підписала договір гарантії з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), який організував пакет фінансування до 17,5 млн євро на закупку 50 тролейбусів виробництва Львівського "Електронтранс" і оновлення ​​транспортної інфраструктури.

Про нові тролейбуси, у яких вже провели налаштування електронних систем, розповів прессекретар ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар: "Плануємо випускати тролейбуси частинами, відповідно до графіків поставок. У тому числі перші 10 машин плануємо випустити на лінію до кінця листопада цього року".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інші 40 тролейбусів мають запустити в роботу до кінця березня 2010 року. Також до запланованих робіт входить оновлення та ремонт трамвайного депо Львова.

Нагадаємо, що у Дніпрі аварія на високовольтному кабелі позбавила городян звичного курсу руху тролейбусів.

Як повідомляв портал Знай.ua, дніпрянам подарують нові громадські транспорти.

Також Знай.ua писав про те, що вулиці Івано-Франківська, від сьогодні, прикрашають чотири новеньких тролейбуси