Активні львів'яни занепокоєні повноваженнями "Муніципальної варти", яка патрулює місто. Люди запевняють, що міський голова Андрій Садовий спокійно ховається за широкими спинали своїх "підданих", які постійно самі порушують спокій громадян.

На утримання "Муніципальної варти" витрачаються величезні кошти громади міста, але очільник Львова використовує її для власних потрею. МІстяни запевняють, що "охоронці" громадського спокою "трутні" та нічого не роблять. Ганяють бабусь, які намагаються вторгувати копійку в додачу до мізерної пенсії, ходять туди-сюди без діла, а реально за порядком не слідкують. За великі проблеми, такі як бійка, хуліганство чи безчинства безхатьків, муніципали не беруться.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Опитані львів'яни одностійно зійшлися на думці, що функція у "Муніципальної варти" дуже розмита і найкраще за порядком слідкують справжніправоохоронці. Люди засуджують владу за марнотрацтво на непотрібне відомство, яке не може вирішувати реальних проблем міста Львова.

Нагадаємо, що поліція Львова оштрафувала водія маршрутки, який їхав по тротуару

Як повідомляв портал Знай.ua, у львівському гуртожитку жорстоко побилися студенти 2 та 3 курсів

Також Знай.ua писав про те, що до поліції міста Львів у неділю, 15 вересня, надійшло повідомлення про зниклу 85-річну жінку Марію Чугай.