Днями львівські студенти наробили шуму у одному з гуртожитків міста. Юнаки здійняли справжній переполох, за що й поплатилися негайним виселенням.

Студенти Львівського професійного училища технологій та сервісу, будучи на підпитку, завдали сильних тілесних ушкоджень студентам молодших курсів. Конфлікт виник між юнаками з третього та другого курсів училища. Третьокурсники, які здобувають професію кухарів-кондитерів, розпивали алкогольні напої у приміщенні гуртожитку. Потім налаштовані агресивно хлопці вдерлися до кімнати студентів другого курсу, виламавши двері, та влаштували там жорстоку бійку.

У гуртожитку вже була тиха година, коли розпочався переполох. Постраждалі студенти спали, коли на них напали розлючені старшаки.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Один із очевидців розповів, що юнаки прийшли помститися за насену раніше образу, а драматизму ситуації додав алкоголь в крові "ображених" хлопців.

Керівництво училища повідомило, що всіх учасників інциденту виселили з гуртожитку. Зараз у гуртожитку проводиться службова перевірка.

Нагадаємо, що правоохоронці провели евакуацію з трьох львівських вишів

Як повідомляв портал Знай.ua, Львівська політехніка вважається найкращим університетом України

Також Знай.ua писав про те, що харківські університети увійшли в топ-1000 кращих вузів світу. Статистика була опублікована на сайті The Times Higher Education World University Rankings 2020