Нова петиція опублікована на сайті Львівської міської ради. Автор петиції - львів'янин Володимир Пелих, стверджує, що проспект Свободи у Львові надто захаращений, і пішоходам незручно користуватися тротуарами.

У петиції небайдужий львів'янин прсить владу міста ліквідувати парковки біля Гранд готелю та готелю Опера, літні майданчики від вулиці Коперніка до вулиці Городоцької, стоянки автомобілів поперек тротуару перед міжбудинковими проїздами, особливо – між будинками 23 та 25. Також він наголосив, що літні майданчики біля закладів харчування, зменшення ширини тротуару біля готелів задля парковок, паркування автомобілів поперек тротуару перед міжбудинковими проїздами створюють незручності для пішоходів та зменшують естетичну привабливість проспекту Свободи.

Для розгляду владою даної петиції необхідно набрати півтисячі голосів. На даний момент "за" проголосувало вже 48 осіб. До кінця збору підписів залишається ще 54 дні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові створили петицію, згідно якої містяни просять обмежити рух транспорту в часи пік на ділянці трамвая №8 від Академії мистецтв до площі Соборної.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці встановлять спеціальні станції для прибиранням за собаками, так звані вбиральні для собак.