До поліції міста Львів у неділю, 15 вересня, надійшло повідомлення про зниклу 85-річну жінку Марію Чугай. Про зникнення поліції розповіла дочка жінки.

Марія Чугай хворіє склерозом. Вона має розлади пам'яті, тому правильно може відповісти лише на питання, як її звуть. Іншу інформацію зникла вигадує.

Особливі прикмети: зріст 160-165см, худорлява. Одягнута була в кофту фіолетового кольору, зверху темно-синій сарафан, сірі колготки, чорні туфлі, хустка – зеленувато-жовта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жінка зникла 15 вересня у Львові в районі вулиці Тракт Глинянський.

Усіх, хто може знати про місцеперебування Марії Чугай, просять повідомляти на номер 102 або дочці за тел.: 098 714 45 05.

Нагадаємо, що в Одеській області розшукують чоловіка - Аристова Володимира Олександровича, 5 червня 1978 року народження

Як повідомляв портал Знай.ua, десятки людей зникли безвісти через порушення заборони і виходу на воду

Також Знай.ua писав про те, що В поліцію звернулася жителька одного із сіл Іванівського району з повідомленням про те, що її 13-річна донька пішла з дому, прихопивши з собою речі, і не повернулася.